top of page

Klient Udtalelser

Positive tilkendegivelser omkring vores parterapi og psykoterapi samt Coaching

 

Klient udtalelser

 

Vi får mange fine tilkendegivelser fra klienter og de mennesker vi har arbejdet sammen med. Her er et lille udpluk.

Til Inge.

Du ved at jeg troede at det nok var så godt som umuligt, for jeg indrømmede at jeg var på vej ud af mit forhold.Jeg gik med til parterapien for at give det en sidste chance.
Det har jeg aldrig fortrudt. Vores forhold er i dag bedre end nogensinde.
En enkelt sætning kan gøre det: DU ER MEGET DYGTIG! og jeg anbefaler dig til alle dem der ser vores forvandling.
Med venlig hilsen Claus

 

Kære Mads

At møde en menneske som dig, har gjort at jeg er kommet op og på vej
En fantastisk rejse har du sendt mig på, og altid mig troet på.
Også selvom jeg ikke altid gad at hører på dig, opgav du aldrig mig.
Jeg har set dig blive rørt over mine historier, og jeg har mærket at du
Holdt af mig, selvom jeg med glæde betalte dig.
Du har provokeret mig, så i ny og næ en fuckfinger du fik fra mig,
Og alligevel du aldrig hadet mig.
Det unikke i dig, smittede også af på mig. Og for første gang i
Mit liv har jeg følt at jeg, også kunne lide mig.
Jeg har fyldt dit rum med tåre, så hvis tåre var af guld,
Ville du kunne blive rig på mig.
Jeg har ikke lyst at sige farvel til dig, men lige nu skal jeg videre på min vej.
Jeg ved vores veje mødes igen, så ikke stå der og tude igen.
Jeg vil altid bære dine ord i mig, specielt hvor jeg er ok som mig.
De kærligste hilsner fra Pia

 

Kære Inge
Godt vi kom til dig! ellers havde vi nok været blevet skilt… I din terapi tog vores liv en drejning til stor kærlighed!
De taknemmelige fra Roskilde

 

Kære Mads

Vi har forsøgt at skrive en udtalelse inde på din hjemmeside uden held, så nu får du den her. Det er nu næsten 3 år siden min kone og jeg var til terapi hos dig. Vi er lykkeligere end aldrig før, og vi arbejder stadig med hinanden og os selv, ud fra de råd og den vejledning du gav os dengang. Du skal have tak for din hjælp. Den er guld værd! Du får kun de bedste anbefalinger fra os.

De kærligste hilsner

Jannie og Mette Kjærgaard

 

 

Kære Mads
Jeg skriver til dig for at takke dig, takker dig fordi du hjalp mig igennem min kaotiske tid. Jeg havde mildest talt kaos i mit firma og i mit privatliv, jeg havde så ondt i livet og var på randen af at blive sindssyg. Men du var cool og var ikke let at skræmme, eller din knusende ro, gav mig et andet syn på mit liv og virke. Jeg syntes jo at jeg var i min gode ret til at have ondt af mig selv og jeg havde rygsækken fuld af skyld og bebrejdelser til alle mine omgivelser. Alle var skyld i mine ulykker, for jeg knoklede jo mere end 80 timer om ugen for at stille alle tilfredse i min familie og mine børn, mine kunder. Uanset hvad så var mit firma ved at gå skråt på røven og jeg var millimeter fra skilsmisse.

Du vendte op og ned på alt hvad jeg havde styr på, (troede jeg), du grinede af mig, når jeg syntes det var synd for mig, og var medfølende når jeg viste sårbarhed, du snorkede af mig, når jeg syntes jeg var sej og som det viste sig, at jeg bare havde lukket af for følelserne.
Vi kastede os imellem mit liv som ægtemand og som far, hvilket var rimelig nemt at få styr på, for det var jo en kopi af mine forældres liv, og da jeg fik øje på det, så var det blot at ønske, hvordan jeg gerne ville have det. Så da jeg havde grædt over min fortid, forsvandt mine dæmoner og min kone tog pænt i mod mig. I dag er det nemt at forstå, for hvem vil have en mand som ham jeg var, ”lukket, bitter, sur og gal, en som du sagde en ”brokkerøv”, ja jeg var en brokkerøv og værre end det, jeg var fuld af selvhad og verden samarbejdet blot med mig, som du så provokerende havde ret i.
Da vi havde fået mit privatliv på skinner og jeg havde fået lukket op for kærligheden, tog vi fat om mit firma. Jeg troede at hang sammen med det økonomiske underskud, for alle mine ansatte var jo dygtige og gjorde det bedste, vi gav jo alt hvad vi havde.  Troede jeg, men da vi tog fat om min overansvarlige rolle i firmaet og den dobbelte styring og kontrol jeg lagde for vejen, skete der mirakler. Du lærte mig at give slip, du lærte mig at jeg var god nok og det var mine ansatte der skulle vise deres værdier og dem der skulle have anerkendelse og mere ansvar.
Jeg skriver til dig, netop fordi vi har afsluttet vores regnskab og du har en del af æren at vi har vendt et økonomiske underskud til en sund overskudsforretning. Vi arbejder langt mindre alle mand og jeg er kommet ned på 35 timer om ugen. Ja hvad giver du? Du fik mig ud af mit arbejdsmisbrug og misbrug af mine omgivelser. Mine kone elsker mig dybt og vi er begge dig dybt taknemmelig for din støtte til mig og min virksomhed.
Jeg anbefaler dig til mange af mine kollegaer i branchen, da mange har det lige så svært som jeg havde det.
Dyb respekt herfra Mads
Med venlig hilsen
Toni.

 

Kære Mads, tak for din hjælp samt en evaluering på forløbet hos dig.

FØR
Tom – trist – ked af det – ingen energi – arrig på alt og alle.
Når jeg skulle være sammen med andre, var det noget der skulle overstås. (Holde dem ud – besvær med det praktiske, mad – tøj – gaver m.v.).
Sagt helt sort: “Når denne dag er omme, er der en dag mindre at leve i”.
Det var selvfølgelig “de andre” og “verden”, det var årsag hertil !!!!! Især den der står nærmeste. D

TERAPIEN
Jeg havde hørt omtalt, en meget skarp og professionel psykoterapeut ved navn Mads i Holbæk. Jeg valgte at ringe til denne Mads.  Havde besluttet at holde lav profil. Efter 5 min. var der fokus på en af mine skyggesider – overrasket og imponeret over så hurtig og præcis, der kom fokus på denne, tænkte jeg … “ja! ja! jeg ved det sku´ godt og jeg ved også hvem jeg er. Problemet er omgivelserne, de tvinger mig til det, blev temmelig vred på Mads, dette var ikke rimeligt og endnu et møde med en person, der tvinger mig ind i en rolle.
Næste besøg mødte jeg op til uden rigtig at vide, hvad jeg kunne bruge det til.
Ret hurtig opdager jeg, at Mads der sidder overfor mig, er 100 % til stede – interesseret i hvad jeg har på hjertet – gør sig umage for at “hører” det der bliver sagt – åben uden at konkludere være dømmende eller kritisk. Det var en lettelse, at kunne tale uden at skulle forsvarer sig, der blev lyttet og stillet spørgsmål til det man sagde.
Mit “private filter” blev mindre, da jeg meget hurtigt fik respekt for Mads faglige evne samt fik følelsen af jeg var kunden og havde krav på opmærksomheden som den person jeg er, i den tid jeg var der, og når jeg gik ud af døren, er mit private liv stadigt kun mit.
Dette dannede grundlag for nogle super gode samtaler, der efter hvert besøg gav mig noget at tænke over og arbejde med, samt øgede min selvindsigt. Jeg begyndte at oplevede en større bevidsthed om, hvad der skete inde i mig og omkring mig, hvordan jeg kunne være tro mod mig selv, klarer situationer uden at blive modløs, ked af det eller vred. Der begyndte også at komme mange gode oplevelser i mit liv. Jeg fik en kærlighed tilbage, ikke fordi kærligheden til mig, ikke havde været der hele tiden, men fordi jeg åbnede op og inviterede kærligheden indenfor.
Det var især nogle oplevelser hos Mads, der virkelig gav meget:
Mads foreslog jeg tegnede en kirkegård, hvor jeg begravede de sider, som jeg gerne ville af med, (skyggesidernes negative virkning).
Jeg sad lidt hver aften og tegnede, meget optaget af disse sider: Hvem var de – hvordan så de ud – hvad gjorde de ved mig. Langsomt begyndte jeg pludseligt at se og mærke de sider som påvirkede mig negativt samt hvordan jeg fik det, når de var i spil. Samtidig indså jeg, det var kun mig selv, der kan vælge dem fra, det der var oven over graven. Jeg afslutter denne begravelse ved, at vise Mads tegningen – taler om det ”højt” – efterlader tegningen. Efterfølgende kan jeg mærke, at disse sider ikke har ret meget plads, de er begravet, når de dukker op, tænker jeg på kirkegården.
Herudover læste jeg en del selvudviklende bøger, disse var et udmærket supplement, men havde ikke været nok.

NU
Det der før endte i konflikt, løses nu fredeligt med en god indre følelse.
Nyder den oprigtige glæde, jeg kan føle ved, at have mange gæster til spisning samt energi og lyst til noget socialt dagen efter og “er der” – “nyder nuet” hele tiden.
Udviser tit spontant en hjælpsomhed, som jeg føler glæde ved og har lyst til.
Tager mig selv i, at tænkte “nå..ja.. du er kun et menneske… bedre gået næste gang” …..dømmer ikke, bruger ikke energi på at revse mig selv eller andre.
Blevet bevist om – andre mennesker er og har ret til at være dem de er – jeg kan og skal ikke ændre dem.
Jeg er blevet bevidst om, at vælge hvordan jeg vil møde andre og hvordan jeg vil inviterer dem indenfor. Virkeligheden foregår i mit hoved.
Jeg stopper op – føler efter og ud fra mine følelser, vælger jeg fra eller til.

FREMTIDEN
Kender ikke fremtiden så jeg vælger, at blive her i nuet og tage ansvar for mit liv.

Du må gerne lægge brevet på din hjemmeside, da jeg varmt vil anbefale andre at bruge dig, i situationer/tidspunkter i deres liv, hvor der kan være brug for hjælp/støtte.

RIGTIG GOD SOMMER
Hilsen Hanne

Kære Mads                                                                                                                                      

 

Jeg kan dårligt huske den gamle Louises tanker, da hun trådte ind ad din dør, men jeg husker, at hun kom med et ønske om at forandre den følelsesmæssige tilstand hun befandt sig i. Gamle Louise var ulykkelig, bitter og negativ uden mulighed for selv at tage affære. Hun havde hele livet befundet sig i en kasse. En velordnet en af slagsen. En tryg og rar en, men også en uden udvikling og med mange begrænsninger.

Vi har sammen vendt mit liv, på det godt og ondt, til mørke kroge og dybe dale. Vi har låst op for lyset, fejet og frigivet. Åbnet og blotlagt. Jeg føler mig lidt som fugl Fønix. Genfødt af asken. Da lyset faldt på mit indres forfaldne sale skete miraklet. Jeg kunne se mig selv og alt hvad der manglede. Alt bliver nu genopbygget.
Hvor der før var pessimisme er der nu håb og lyse tanker. Befriet for den evige negativitet ser alting anderledes ud. Den gamle Louise så verden som et lunefuldt og farligt sted.
Den nye Louise ved, at det er tornene der giver kant og kontrast. Den gamle Louise følte altid, at andre ikke kunne lide hende. Hun var bange for at vække andres misbilligelse. Kunne næsten ikke eksistere hvis det skete. Nye Louise suger de positive relationer til sig som en svamp. Hun kan godt rumme et afslag og tager det ikke ilde op. Hun kan give og tage. Hun blomstrer og vokser hver dag.

Hvor der før var uro, er der nu harmoni. Hvor der var lukket, mørkt og tæt er det nu åbent, lyst og højt til loftet. Skævheden er rettet op. Der venter kærlighed og forståelse lige rundt om hjørnet. Positive tilkendegivelser fra venner og bekendte er en realitet.
Sagen er, at gamle Louise er død og de fragmenterede rester der dukker op aflives med effektiv hånd af nye Louise, som nu skal leve det liv hun vælger for sig selv og sine kære.

Nye Louise tager 100 % ansvar for sit liv. Hun kan mærke, hvad hun har lyst til. Hun kan give udtryk for, hvad hun ikke vil finde sig i. Nye Louise finder stor glæde ved fornyelse og udvikling. Passionen er vækket. Livet er fyldt med muligheder og få begrænsninger. Hun er endelig blevet hel.
Tusinde tak Mads
Kærligst

Louise

 

Kære Mads.Mange tak for din måde at være på. Er taknemmelig for, at vi kom på dit kursus og mødte lige netop dig……tak…. Igennem dit kursus og almindelig terapi hos dig, har du magtet at få os til, at se tingene og alle slags følelser på en helt anden fantastisk og ny måde…
Vi havde jo utrolig travlt med hus byggeri, uddannelser og vores selvstændige jobs. Vi røg jo bare ind på den gængse måde at leve på, troede vi.Du ved penge, børn og prestige. Vi har været igennem nogle utrolige dårlige år, hvor vi simpelthen har glemt os selv og hinanden følelsesmæssigt/kærlighedsmæssigt.Vi har haft mange diskussioner og det er desværre mundet ud i utroskab.

Med din måde at se tingene på, samt din meget enkle og nytænkende måde, har du givet os nyt håb og ikke mindst LIV / KÆRLIGHED, til at komme videre, forhåbentlig sammen, i stedet for at fortsætte den gamle, og egentlige ret kedelige og nedbrydende måde at leve på som familie, par og individ.

Kan huske på kurset en af dagene, at du lagde min mand ned på gulvet med mønter på øjnene og spurgte: “Hvad ser du”?….Jeg sagde.”ØHH..min mand er død”…JA…”død”….Ja du får de mest skøre og mest fantastiske måder, at vise os, hvordan vi behandler os selv og hinanden…Vi var døde…vi levede i en verden i benægtelse, fortvivlelse , sorg, mistillid, banken os selv/hinanden i hovedet, kaldte hinanden grimme øgenavne og vi kan blive ved.Er det kærlighed?????Nej det er ikke kærlighed…..
Vi er i gang med at tage imod kærligheden/livet til os selv, ja for før kan vi ikke give kærlighed til den anden….og vores to dejlige drenge. Vi har fundet ud af, at vi har en rygsæk fyldt med skeletter fra barndommens, ungdommens, voksen tiden, som vi ikke har fået bearbejdet og tilgivet. Tilgivet os selv for en masse ting, som skete, da vi var børn, og som vi jo ikke, havde mulighed for at gøre som børn.Vi kan se på vores to små drenge, at den måde som vi har opdraget dem på,,,er en tro kopi af vores forældres opdragelse til os…Vores drenge er OS…og vi er DEM.Vi kan ikke hjælpe dem, før vi har hjulpet os selv….De børn, er så uskyldige.Vi har været så gode til at præge vores børn i den forkerte retning uden at vide, HVORFOR børnene reagerede voldsomt, og HVORDAN, vi skulle få dem rettet ind på den rigtige sti igen. Men hvordan skulle vi også kunne gøre dette? vi har jo været “DØDE”.
Mads…..vi kan mærke en markant forskel på vores drenges opførsel efter vi har været på dine kurser og nu også gået i privat terapi. Jeg får helt tåre i øjnene, mens jeg skriver, for vi er så lykkelige over, at have mødt dig på dit kursus.Er så glad for at vi brugte penge på parkursus i stedet for en uge på Kreta….OG..HVAD havde det hjulpet?…hmmm….ja vi ville få snakket i den uge og slappet af og komme hjem igen til de vante problematikker, benægtelserne, sorgen osv. Selvfølgelig er livet at rejse for os, men vi har endelig fundet ud af, at bruge pengene på vores udvikling som menneske, end en uges rejse….
JA…VI HAR INVESTERET……INVESTERET i os selv som par og individ…. Håber virkelig at du holder flere kurser, foredrag, meditation osv. for så vil vi og nogle af vores venner gerne med. Vi skal investere i kærligheden/udviklingen.
Tænker; Når du kan få min” vikingemand” til at blive en så fantastisk, kærlig, lyttende, fræk, omsorgsfuld mand…JA…..så kan mirakler ske for alle mennesker…så længe de tør at åbne sig…kikke på sig selv…..erkende at vi ikke er fejlfri osv. …..så kan/bliver verden et bedre sted at bo.HEAL THE WORLD…MAKE IT A BETTER PLACE…FOR YOU AND FOR ME.(MICHAEL JACKSON). Vi glæder os meget til at se dig igen. Du er et fantastisk menneske. TAK….TAK…TAK…Ønsker dig held og lykke og kærlighed frem i tiden. Varme hilsner Hans og Rie

 

Hej Mads…Jeg vil gerne sige dig tak. Tak fordi at du har valgt at blive terapeut og derigennem kan hjælpe sådan nogle som mig.
Jeg startede i terapi hos dig, både individuelt og sammen med min kæreste. Da jeg startede, havde jeg det mildest talt ikke særlig godt. Jeg befandt mig i en meget svær situation kærlighedsmæssigt og havde (specielt i denne sammenhæng) svært ved at sige fra, sætte mine personlige grænser for, hvad jeg ville acceptere at “stå model til”…
Jeg har igennem terapien fået fokus på mit liv, mine ønsker, mine drømme og at det er mig og kun mig, der er ansvarlig for min egen lykke.
Det er kun mit ansvar, at “designe” mit liv, så det bliver et rigtig godt liv at leve. Et liv hvor jeg vælger alt det til, som gør mig glad og et liv hvor jeg vælger alt det fra, som frustrerer mig.
Vi har også haft fokus på min angst. Jeg har igennem mange år haft angst for det ukendte. Jeg har haft svært ved de uforudsigelige ting i livet. Denne angst har f. eks. resulteret i, at jeg gentagne gange er blevet i dårlige parforhold. “Man ved trods alt hvad man har, men ikke hvad man får”…
Jeg har været bange for at træde ud af forhold, for så ville mit fundament jo vakle. Jeg er nu blevet meget bevidst om, at fundamentet skal findes inde i mig selv. Og når jeg hele tiden føler efter, hvad jeg har lyst til og ikke lyst til og jeg handler på det, så har jeg det godt, så er mit fundament intakt og så skal der utrolig meget til at ryste det… Vores terapiforløb er nu ophørt. Det var egentlig en svær beslutning, for det forløb har været rigtig godt for mig. Men terapi koster og nu har jeg en anden drøm som skal realiseres og det er der, jeg skal lægge mine penge fremover:0)
Men tak for din hjælp Mads – den har været stor…

Kh Carina

 

Kære Mads
…..tusind mange tak for din hjælp i det forgangne år. Det har været helt uvurderligt – både på det personlige plan, og også for Peter og jeg.
Vi er stadig sammen, den dag i dag. Men vores forhold har, føler jeg, ændret sig markant, fra før at være så opfyldt af skuffede forventninger m.v. til i dag langt mere glædesfyldt, tolerant og nærværende, hvilket vi et langt stykke hen ad vejen kan takke dig for.
Samtalerne gi’r selv den dag i dag, ofte stof til eftertanke, og jeg kan mærke, at det altså ikke bare gælder for mig…..

Du må virkelig meget undskylde, at jeg/vi aldrig vendte tilbage til dig, efter Peter rejse til USA……det var simpelthen bare for dårligt.

Med ønske om en rigtigt glædelig jul og et godt nytår, og held og lykke med alting fremover.
Jeg er, for mit vedkommende, blevet arbejdsfri per 1. december, men det var en selvvalgt fyring, og bestemt ikke noget jeg fortryder på nogen måde  Jeg ved ikke helt endnu hvad fremtiden kommer til at bringe – udover i første omgang i al fald en lille “familieorlov”, som også er en ting jeg har drømt om, med mere tid til at koncentrere mig om ungerne…..

De varmeste hilsener
Sanne

 

Tak Mads
Mads; det var alle tiders stykke arbejde, du fik gjort med os i vores parforhold – selvfølgelig var det ikke lykkes uden os :-))
Men du har været meget inspirerende og fik virkelig udfordret os og vore “vante” forestillinger.
Det er omkring 2 år siden, at vi brugte dig som parterapeut, fordi hele vores liv sammen var ved at falde fra hinanden.
Det vigtigste, vi fik med fra dig er, at hver dag skal leves, og at vi skal være opmærksomme på hinanden.
Det prøver vi i høj grad at efterleve, og vi har aldrig haft det bedre sammen, end som vi har nu.
Vi har lært at værdsætte hinanden – det gjorde vi absolut ikke før.
Endnu engang – tak for din hjælp og med din medvirken kan vi derfor på tirsdag fejre, at vi stadig er sammen og virkelig elsker hinanden efter 25 år.
Tak for hjælpen.
John og Bente


Efter bare 3 års ægteskab var linjerne trukket kraftigt op. Skilsmisse???

Min kone og jeg har i dag kendt hinanden i 13 år og været gift i ca. 4 år. Men havde vi ikke været ”tossede nok ” til at tage kontakt til Mads havde vi nok stoppet ved de 3 års ægteskab.

Vi tog kontakt til Mads da vores parforhold var kørt helt af sporet.

Historien kort:

Mistilliden stortrives i forholdet, porno på nettet, flirter/kysser med kollega, snakker ikke sammen, ligegyldighed og kontrollerer hinanden ved hver given lejlighed. Kort sagt: meget tæt på enden.

Beslutningen var egentlig taget og huset sat til salg, da vi tog kontakt til Mads for at prøve at give det et sidste krampagtigt forsøg. Ikke mindst for at vi kunne skilles som voksne mennesker og se vores børn i øjnene bagefter.

Men hvorfor er det lige at man stadig har lyst til kæmpe for et forhold der indeholder løgn, bedrag og hemmeligheder? Pga. kærligheden…

Vi har haft et lidt uligevægtigt forhold, faktisk lige siden vi mødte hinanden. Min kone tog beslutningerne og jeg fulgte med.  Det var det som Mads med et rigtig godt og humoristisk billede kaldte for ”familiekælken”. Min kone trækker og trækker denne kælk mens jeg og vores 2 drenge sidder i kælken. Endelig beslutter hun sig ”nej nu gider jeg sgu ikke trække denne rådne kælk mere” og smider snoren, kigger forventningsfuldt rundt kun for at finde ud af at det kun er hende der gider at slæbe kælken, og samler snoren op igen. Perfekt billede Mads !          En ting vi har brugt en del tid på er ”de uskrevne regler” eller retter sagt at få afskaffet disse regler. Vi har levet efter et regelsæt som aldrig har været defineret, hvem gør hvad og hvornår. Men vi kender jo hinanden så godt efter så mange år… Gu gør vi ej. Hvad forventes af en ved kun den der forventer, medmindre man har talt om det. En helt anden ting som kom op var drømme. Vores fælles drømme, som vi engang var sammen om og stræbte imod. Hvor blev de af? Vi havde faktisk helt glemt dem, indtil de blev hevet op af hatten hos Mads.  Men også individuelle drømme, at tage handlingen over sit eget liv, at være levende og selv sørge for at de bliver til noget. Det er noget der giver et energi boost. Både til parforholdet men også personligt.

 

Med en ”gå til stålet ”terapeut som Mads, får man virkelig terapi så det kan mærkes. Med hans fantastiske evne til at sætte billeder på problemerne, så de bliver let forståelige og hans dejlige humoristiske forklaringer. Forstår han virkelig at få drejet, vendt og forklaret de mange problemer vi havde i vores ægteskab. Efter forløbet hos Mads er vi gået fra skilsmisseklar til nu at leve i et sundt, ærligt og samhørigt ægteskab, med respekt for hinanden og hinandens gode og dårlige sider.

Lev i nuet og nyd hinanden …. Det gør vi

 

Tusind tak for hjælpen Mads. Du får vores varmeste anbefaling.

Heidi og Morten

bottom of page