top of page
Frederiksberg.jpg

I vores praksis er vi partner som vi er partnere i livet, vi flyttede sammen for 15 år siden med vores tilsammen 4 børn,
så vi kender til problematikken med sammenbragte børn. Det betyder at vi begge har skilsmisser bag os og hvad skilsmisse har af problematikker med sig, ikke mindst for børnene. Vi har været igennem med kræftforløb med døden som en spiller for 2 år siden hvor Inge havde brystkræft. 

Allerede i starten af vores forhold stod det klart at vi ønskede et liv sammen, hvor det både var som i familieliv og i arbejdslivet. 

Da ungerne var flyttet hjemmefra, lavet vi vores ejendom om til et kursus og uddannelsescenter, vi hævede vores pensionsopsparing, fik bygget hytter til, så vi havde 18 sengepladser.

Herfra blev Essens Instituttet blev født, essens fordi vores fokus var at komme ind til det fineste i mennesket, herfra hvor nærhed, kærlighed, taknemmelighed udsprang og derigennem stod mulighederne åbne for at skabe et liv, som man ønskede. Vi udlevede drømmen både privat og gjorde det til en mission for vores studerende. 

Vi lavede en personlig lederuddannelse og en overbygning til coachuddannelse som var 2 år. Det blev den coach uddannelse der havde flest timer, gik i dybden som psykoterapi, og så var den bred, i faglige temaer. Så den gik både til business, parforhold og lifecoaching. 
Det havde vi stor succes med og vi sluttede af med også at få skabt en psykoterapeutisk uddannelse. Vi solgte instituttet da Inge blev diagnosticeret med kræft og så var det her vi satte alt ind på at få hende igennem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores 

bottom of page